اگر به دنبال یک سس خوشمزه برای نیمروی صبحانهتان هستید با ما همراه شوید، با استفاده از این سس ترش و شیرین میتوانید یک طعم جدید تخممرغ را بچشید.
مواد لازم:
- 125 میلیلیتر (نصف لیوان) روغن بادام زمینی
- 6 تخممرغ
- یک پیاز قهوهای، نازک ورقه شده
- یک قاشق سوپخوری سس تند
- 125 میلیلیتر (نصف لیوان) آب
- 1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای
- یک قاشق سوپخوری پودر تمبر هندی
- دو برگبوی خشک
- فلفل (سفید) به مقدار لازم
طرز تهیه:
قدم اول: روغن بادامزمینی را در ماهیتابه روی حرارت متوسط داغ کنید.
یک تخممرغ به آن اضافه کرده و برای یک دقیقه (تا زمانی که طلایی و کمی برشته شود) آن را بپزید.
آن را برگردانید و بگذارید 30 ثانیه دیگر هم بپزد. آن را به یک بشقاب منتقل کرده و همین کار را با تخممرغهای دیگر هم تکرار کنید.
قدم دوم: پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید.
آنها را برای 3 دقیقه همراه با هم زدن بپزید (تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کنند). سس تند را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
آب، شکر، تمبر هندی و برگبوی را اضافه کنید. آنها را به نقطۀ جوش برسانید.
قدم سوم: حرارت را کمتر کنید. تخممرغها را اضافه کنید و بگذارید برای 3 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیط شد، بماند.
به آن نمک و فلفل اضافه کنید و سپس آن را در بشقاب سرو کنید.
طرز تهیه رولت خامه ای؛ شیرینی تر پرطرفدار و خوشمزه
طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با طعم فوق العاده عالی و لذیذ و خمیر آن
یک ,سس ,هم ,کرده ,تخممرغ ,زمانی ,آن را ,اضافه کنید ,را اضافه ,کرده و ,زمانی که
درباره این سایت